Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

Vogelwering rail 170cm

€ 23,00 (incl. btw)

Dit is onze vogelwering rail van 170cm breed en zorgt ervoor dat vogels niet onder jouw zonnepanelen kunnen. Deze rail is in de meeste gevallen even hoog als de hoogte van een zonnepaneel. Op die manier kan je met 1 rail al de volledige hoogte van 1 zonnepaneel voorzien van vogelwering.

Om al jouw zonnepanelen te voorzien van vogelwering kan je uiteraard deze rails combineren met de minder lange rails van 100cm. Aan beide uiteinden van de rail steekt het net een paar cm uit zodat het mooi overlapt met aansluitende rails of je kan het omplooien zodat het op de hoeken van zonnepanelen mooi aansluit.

Wordt gemonteerd met 5 zelftappende bouten, vergeet deze niet bij je bestelling bij te voegen.

Aantal

Kenmerken

- 170cm B x 15cm H x 0.5cm D.
- Voorzien van een net dat vogels niet kapot krijgen.
- Rail en net zijn zwart gelakt.
- Weegt 950 gram.

Past dit op mijn zonnepanelen en dakpannen?

Onze vogelwering past op de meeste zonnepanelen. De enigste vereiste is dat de afstand van het diepste punt van je dakpan tot de bovenkant van je zonnepaneel maximum 16cm is.

vogelwering voor zonnepanelen

Hoeveel rails heb ik nodig?

Dat hangt af van de opstelling van jouw zonnepanelen. Alle vrijliggende zijkanten (zie afbeelding punt A) hebben rails nodig zodat vogels nergens nog onder je zonnepanelen kunnen. Je gebruikt hiervoor onze rails van 100cm en/of onze rails van 170cm. In de meeste gevallen komt onze rail van 170cm overeen met de lengte van een zonnepaneel (zie afbeelding punt B). En onze rail van 100cm komt in de meeste gevallen overeen met de breedte van een zonnepaneel (zie afbeelding punt C). Dus kijk na hoe breed en lang jouw zonnepanelen zijn, hoeveel vrijliggende zijkanten je hebt en bestel het nodige aantal rails.

vogelwering voor zonnepanelen kopen

Hoe wordt dit gemonteerd?

Het net van de rails knip je in de vorm van je dakpannen. Daarna hang je de rails vast aan de zijkanten van je zonnepanelen. Op die manier kunnen vogels niet meer onder je zonnepanelen. Meer info..

vogelwering voor zonnepanelen

Video

Meer info

Raadpleeg onze infopagina over vogelwering

VGLW-RL170

Specifieke referenties

 

100% veilig en betrouwbaar

 

Snelle levering

 

Eigen dienst na verkoop

Je bent misschien ook geïnteresseerd in