Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

SMA Energie Meter

€ 402,00 (incl. btw)

De SMA Energie meter is een bidirectionele kWh-teller die uw energieproductie en energieverbruik analyseert, en doorstuurt naar Sunny Portal. De kWh-teller kan zowel monofasig als driefasig aangesloten worden. Deze meter is ontworpen voor gebruik in een SMA Smart home, in combinatie met een SMA Home manager of SMA Island systeem , waardoor het volledige systeem beter in staat is de autoconsumptie te verhogen door bvb het sturen van de SMA Bluetooth contactdozen of het laden van de batterijen. Dit is geen gekeurde MID teller, hierdoor kan hij niet gebruikt worden voor officiële metingen en de daaruit volgende facturatie.

Aantal

Universele registratie van meetwaarden voor intelligent energiebeheer.

De optimale meetoplossing voor intelligent energiebeheer in het kader van SMA Smart Home: de SMA Energie Meter registreert fasenauwkeurig en salderend elektrische meetwaarden, bijvoorbeeld als teruglever- en afnamemeter, en communiceert deze via Speedwire.

Dankzij de snelle, bidirectionele meetwaardenregistratie is de SMA Energie Meter de ideale dataleverancier voor intelligent energiebeheer in het kader van SMA Smart Home. Op die manier kunnen alle gegevens met betrekking tot zonnestroomopwekking, netafname en teruglevering via standaard ethernetkabels worden overgedragen, bijvoorbeeld aan de Sunny Home Manager, Sunny Island of in de toekomst ook aan de Sunny Boy Smart Energy. Dit maakt wederom een optimale energie-monitoring, een effectief verbruik- en batterijbeheer en een betrouwbare begrenzing van het werkelijke vermogen bij het terugleverpunt mogelijk, waarbij rekening wordt gehouden met het eigen verbruik. Let op dat de SMA Energy Meter alleen gebruikt kan worden in combinatie met de Sunny Home Manager.

SW717

Specifieke referenties

Downloaden

SMA Energie Meter

Brochure over de SMA Energie meter die uw energieproductie analyseert

Downloaden (360.32KB)
 

100% veilig en betrouwbaar

 

Snelle levering

 

Eigen dienst na verkoop

Je bent misschien ook geïnteresseerd in