Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

Levering van bestellingen geplaatst bij Solarwinker webshop

De artikelen worden, na ontvangst van de betaling, thuis bij de klant of op een gekozen leveringsadres geleverd, afgeleverd in een bpost afhaalpunt of afgehaald bij Solarwinkel. De prijs van transport is afhankelijk van de grootte van de aankoop en de vervoerder.

Bij levering door Solarwinkel dient de koper aanwezig te zijn op de plaats van de levering, zodat de goederen kunnen worden nagezien en gecontroleerd. Het risico gaat over bij het in ontvangst nemen van de goederen door de koper. Er dient evenzeer te worden afgetekend voor ontvangst. Onregelmatigheden worden op de leveringsbon vermeld. Solarwinkel verwijst naar art. 8 van onze algemene voorwaarden i.v.m. de aansprakelijkheid.

Wie de bestelprocedure volgt wordt steeds duidelijk geïnformeerd over de verzendingskost bij elke bestelling, dit zowel voor binnenlandse als buitenlandse zendingen. Verzendingskosten variëren naargelang het gewicht van uw zending. Solarwinkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product of een laattijdige levering. Solarwinkel streeft ernaar om bestellingen steeds zo snel mogelijk te verzenden en leveren. De vooropgestelde levertijden zijn echter indicatief en zijn nimmer bindend.

Verzendkosten

BELGIE

Voor bestellingen binnen België gelden onderstaande tarieven:

Indien uw bestelling wordt verstuurd met bpost naar uw thuis, kantoor of bpost afhaalpunt:

0-30kg: 6,95EUR incl. 21% btw.

Bij zonnepanelen pakketten en grotere artikelen vanaf 30kg leveren wij zelf uw bestelling en dan hanteren we een vaste leveringskost:

Levering door Solarwinkel: 102,85EUR incl. 21% btw.

NEDERLAND

Voor bestellingen naar Nederland gelden onderstaande tarieven:

Indien uw bestelling wordt verstuurd met bpost naar uw thuis of kantoor:

0-30kg: 14EUR incl. 21% btw.

Bij zonnepanelen pakketten en grotere artikelen vanaf 30kg leveren wij zelf uw bestelling en dan hanteren we een vaste leveringskost:

Levering door Solarwinkel: 139,15EUR incl. 21% btw.

AFHALEN VAN UW BESTELLING

Wanneer u uw bestelling afhaalt bij ons dan worden er uiteraard geen leveringskosten aangerekend. Afhalen van bestellingen gebeurt altijd na afspraak.

Track&trace

Bestellingen die verstuurd worden met bpost zal je online kunnen opvolgen via een track&trace applicatie.
Wanneer wij uw bestelling zelf leveren dan contacteren wij u voor leveringsdata.

Een artikel terugsturen (retourzending)

U dient te wachten tot het artikel bij u aan komt en dan conform de geldende regels voor "klachten en retourneren" (art. 10 van onze algemene voorwaarden) ons het artikel terug te sturen. Solarwinkel betaalt u dan zo snel mogelijk het oorspronkelijke factuurbedrag terug, op voorwaarde dat Solarwinkel verantwoordelijk was voor het leveren van verkeerde of beschadigde artikelen. De termijnen i.v.m. bedenktijd en retourneren dienen te worden gerespecteerd. Bij ontbinding van de overeenkomst gelden de wettelijke bepalingen inzake ontbinding.

Stuur het artikel steeds voldoende gefrankeerd terug. Steeds een kopij van de factuur en een begeleidende brief met vermelding van uw rekeningnummer meesturen. Bij voorkeur brengt u de goederen persoonlijk terug. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending. Retourzendingen dienen altijd te gebeuren conform de geldende regels voor "klachten en retourneren" (art.10 van onze algemene voorwaarden). Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender.