Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

Solarwinkel is goed opgeleid en plaatst zonnepanelen installaties volgens de regels van de kunst

Solarwinkel heeft het RESCert certificaat waardoor jij zeker bent dat wij goed opgeleid zijn en zonnepanelen installaties plaatsen volgens de regels van de kunst. Bij ons ben je dus zeker van kwaliteit.

Een certificaat van bekwaamheid is een certificaat van ervaring en wordt toegekend op basis van het volgen van een erkende opleiding, het slagen voor een examen, basisberoep en relevante beroepservaring.

Meer info omtrent het RESCert vind je via https://www.energiesparen.be/installateur en https://rescert.be/nl

Sterke prijzen

Zonnepanelen pakketten en toebehoren van uitstekende kwaliteit en dit aan scherpe prijzen én sterke garanties!

Ervaring en know-how

Onze jarenlange ervaring en sterke technische know-how stellen ons in staat om de beste zonnepanelen pakketten en toebehoren samen te stellen.

Reeds meer dan 1000 installaties in Vlaanderen

Solarwinkel heeft al meer dan 1000 realisaties in Vlaanderen. De resultaten van de geplaatste installaties zijn verbluffend. Dit door de keuze van de panelen en gebruikte materialen.

Eigen dienst na verkoop

Solarwinkel heeft al een eigen dienst na verkoop op al onze verkochte goederen. Zo bent u zeker van een vlotte en snelle hulp wanneer dat mocht nodig zijn.

Solarwinkel start uw zelf geplaatste zonnepanelen installatie op

Indien gewenst kan u, mits meerprijs, de opstart door Solarwinkel laten uitvoeren. Een eigen technieker komt langs en zorgt er voor dat alles correct wordt opgestart en op het internet en elektriciteitsnet wordt aangesloten. Meer info hier.