Beste klanten,

Omwille van de aanhoudende leveringsproblemen kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

Op vrijdag 3/02/2023 zijn we uitzonderlijk gesloten!

 Lees hier onze klantervaringen

bodytitle

Wat onze klanten zeggen

css

"Enige tijd geleden heb ik bij jullie een pakket zonnepanelen besteld en de service bij jullie was top! Nu zou ik bij mijn dochter dit ook willen installeren.. Wat is de levertijd indien ik deze maandag zou bestellen? Ik zou opteren voor Glas/ glas zonnepanelen."
Eddy Van Riet
"Bedankt voor de supersnelle levering. Levering klopte zeer goed. Zeer tevreden."
Werner Huysmans
"Heel erg bedankt, mijn man is heel enthousiast en tevreden met de aankoop. Nu loopt hij niet meer elk half uur de kelder in om de meter te zien terugdraaien. Dank ook voor de snelle en correcte service, de vriendelijkheid bij het leveren."
Tine Luyckx
"Nogmaals bedankt voor de zonnepanelen. In de tussentijd zijn deze al een aantal weken up and running en alles is goed gelukt. We zijn zeer tevreden. Nogmaals bedankt. Kan ik ergens een review schrijven die uw bedrijf positief in de kijker kan zetten?"
Davy Van Den Bulcke

image

"In naam van mijn zonen en mezelf bedankt voor de correcte levering van de solar materialen en de professionele service!"
Paul Blockx
"Alles is in de puntjes opgelost. Super goede service van op afstand van didier! Mooie uitleg en goed uitgelegd! Je mag hem een pluim geven! En natuurlijk jullie niet vergeten! Voor de snelle respons en hulp! Ik geef het door aanmeerden mensen dat de service meer dan goed is bij jullie!"
Algemeen bouw-& renovatiewerken Vlerick M
"Bedankt voor de goede service!!"
Luc Tronco
"De zonnepanelen zijn sinds vorige week in bedrijf. Installatie en registratie ging prima. Nu enkel nog de keuring door BTV, die komen langs volgende maand. Bedankt voor de service, snelle en correcte levering (alles in de doos, degelijk materaal) en de uitgebreide uitleg."
Wim Demeyer
"Productie en monitoring volledig in orde. Groeten."
Bertrand Dujardin
"Heel vriendelijk dat u ons wou helpen, getuigt van een topservice. Maar intussen is het pakje gearriveerd, in de vroege avond werd het hier afgeleverd dus alles is al in orde! Toch nogmaals bedankt!"
Jasper Mertens
"Dank u voor de correcte samenwerking. Ik zal u zeker aanraden bij andere als het over zonnepanelen gaat."
Evrard Gerets
"Hartelijk bedankt, super service van jullie gekregen."
Mieken Reyniers