Webshop blijft open tijdens covid-19 - Lees hier onze klantervaringen

Veilig online betalen bij Solarwinkel

De klant heeft de mogelijkheid om de artikelen uit het Solarwinkel assortiment online aan te kopen. De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Solarwinkel. Na de periode van de wettelijke bedenktijd is de bestelling definitief. Alle goederen dienen vooraf of bij aflevering te worden betaald. De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen: veilig online betalen via Bancontact/Mister Cash, overschrijving op onze rekening of betalen met cash of bankkaart bij aflevering.

Indien u kiest voor Bancontact/Mister Cash

Online betalen met Bancontact/Mister Cash is gratis en wordt via een beveiligde verbinding uitgevoerd. Nadat de betaling succesvol is uitgevoerd wordt uw bestelling meteen verwerkt en klaargemaakt voor levering. Hiervan wordt u per mail op de hoogte gehouden.

Indien u kiest voor overschrijving

Betalen via overschrijving is gratis maar duurt langer dan online betalen.
Gelieve te betalen op onze rekening:

Solarwinkel
Rozendaalstraat 13
Ieper
België
Rekeningnummer: BE81 363 099 200 324
Iban: BBRUBEBB
Gebruik uw ordernummer als omschrijving

Wanneer uw betaling op onze rekening is ontvangen krijgt u hier een email van en wordt uw bestelling verwerkt en klaargemaakt voor levering.

Indien u kiest voor betalen bij aflevering

Indien u uw bestelling laat afleveren door onze eigen vervoerdienst of als u uw bestelling komt afhalen, dan kan u kiezen om te betalen bij aflevering. U kan dan betalen met cash of bankkaart en na een geslaagde betaling worden de goederen aan u overhandigd.