Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

Nieuws

04/06/2021
Nieuw in ons gamma: vogelwering
Last van vogels of ongedierte onder jouw zonnepanelen? Onze vogelwering brengt de oplossing.
Lees hier meer info over onze vogelwering of ga naar ons assortiment vogelwering.

25/03/2021
Nieuw in ons gamma: de Huawei Luna 2000 en BYD HVS en HVM thuisbatterijen
Sluit een thuisbatterij aan op jouw zonnepaneleninstallatie en sla de opgewekte elektriciteit op in de batterij. Zo hoef je tijdens de avonden en tijdens donkere dagen geen dure elektriciteit meer te halen van het elektriciteitsnet.

22/03/2021
RESCert gecertificeerd
Solarwinkel heeft het RESCert certificaat van bekwaamheid. Jij bent dus zeker van kwaliteit en een installatie volgens de regels van de kunst. Lees er hier meer over.

19/03/2021
Wil je een batterij bij je pakket op maat?
Onze aanvraagformulieren voor een pakket op maat hebben we uitgebreid met de keuze of je een batterij erbij wil. Sinds de terugdraaiende teller niet meer terugdraait worden batterijen extra interessant. Vraag nu jouw pakket op maat aan.

18/03/2021
Bestellen vanuit Nederland
Vanaf nu kan je ook bestellen vanuit Nederland. En bestel je met een geldig btwnummer vanuit Nederland, dan rekent onze webshop geen btw aan. Meer info omtrent verzendingen naar Nederland vind je op deze pagina. Happy shopping!

29/06/2020
Ontdek onze vernieuwde Soluxtec glas/glas zonnepanelen
Onze Soluxtec glas/glas zonnepanelen zijn vernieuwd en voortaan verkrijgbaar in 320Wp. Deze zonnepanelen hebben de beste garanties van alle zonnepanelen in ons assortiment, ze komen namelijk met 30 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie. Je kan het zonnepaneel apart kopen, in standaardpakket of een pakket op maat aanvragen. 

23/04/2020
Hyundai Shingled Mono Full Black 345WP en S-Energy Half-Cut Mono Black 320WP nu beschikbaar
In ons assortiment hebben we het nieuwe S-Energy Half-Cut Mono Black 320WP zonnepaneel toegevoegd, een top paneel geproduceerd onder het wereldwijd gekende merk Samsung. Ook kan je vanaf nu het Hyundai Shingled Mono Full Black 345Wp zonnepaneel bij ons kopen, een zonnepaneel dat door ons aanbevolen wordt dankzij zijn sterke prestaties en lange productgarantie van 20 jaar! Voor beide zonnepanelen kan je het zonnepaneel apart kopen of kiezen uit één van de standaard pakketten. Of je kan een vrijblijvende offerte aanvragen voor een pakket op maat. Ontdek ons assortiment.

20/04/2020
Batterijen om zelf je elektriciteit op te slaan
Vanaf nu kan je batterijen kopen op onze webshop zodat je je eigen opgewekte elektriciteit van jouw zonnepanelen kan opslaan en op een later tijdstip gebruiken. Ontdek ons assortiment.

19/03/2020
UPDATE CORONAVIRUS (COVID-19): WEBSHOP BLIJFT OPEN
Tijdens deze moeilijke tijden met de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 willen we allereerst onze klanten en hun familie sterkte wensen voor de komende dagen en weken. Wanneer we met zijn allen de nodige maatregelen naleven komen we er samen uit.

Het goede nieuws is dat onze webshop open blijft zoals voordien. Onze verdere bedrijfsvoering, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, wordt op dit moment niet beïnvloed en we verwachten op dit moment geen vertragingen. In geval van nood zullen we adequaat handelen en de benodigde aanpassingen doen in het belang van de gezondheid van onze medewerkers en partners. We brengen je direct op de hoogte van relevante veranderingen zodra die zich voordoen. Voor verdere vragen kan je ons altijd contacteren. #samentegencorona

30/01/2020
LG zonnepanelen einde reeks en nieuw 350W model
Het LG Neon2 Black 330W is momenteel einde reeks, informeer naar onze speciale voorwaarden.
Het LG Neon2 350W zonnepaneel hebben we nieuw in stock en is vanaf vandaag te bestellen op onze webshop.

29/01/2020
Trina Solar zonnepanelen pakketten
In onze webshop kan je vanaf vandaag Trina Solar zonnepanelen pakketten kopen.
Bekijk hier onze Trina Solar zonnepanelen pakketten en ontdek onze uiterst voordelige prijzen.

28/01/2020
Nieuw merk zonnepanelen: Trina Solar
Vanaf vandaag kan je bij ons Trina Solar zonnepanelen kopen.
Shop onze Trina Honey Black 315W zonnepanelen en Trina Honey 340W zonnepanelen.

27/01/2020
Solarwinkel verlaagt de opstartprijs van zonnepaneelpakketten.
Wij komen uw zonnepaneelpakket aangekocht bij ons opstarten vanaf 280EUR excl. btw.
Lees meer