Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

zonnepanelen pakketten online kopen

Wat kost een zonnepanelen pakket?

De kostprijs is afhankelijk van hoeveel panelen u in het pakket wil en of het voor een hellend of plat dak is. Al onze pakketten bestaan uit kwalitatieve onderdelen met hoog rendement aan scherpe prijzen. Ontdek ons kleinste pakket:

4 GCL poly 270W zonnepanelen, 1 SMA omvormer, alle benodigdheden voor montage op hellend dak

1180,16EUR incl. btw en incl. garantie op de zonnepanelen, omvormer en andere onderdelen.

Klik hier voor al onze zonnepanelen pakketten

Hoe snel kan ik mijn zonnepanelen pakket terugverdienen?

Onze kleinste pakketten betalen zichzelf terug na 5 jaar en bij onze grootste pakketten gaat dat richting 4 jaar. Uiteraard hangt dit af van de oriëntatie van uw dak en andere factoren. Een voorbeeld voor 2 van onze pakketten:

Poly 270W 6 zonnepanelen pakket

Terugverdientijd van 5 jaar en 20300EUR winst op 25 jaar.

Poly 270W 20 zonnepanelen pakket

Terugverdientijd van 4 jaar en 33000EUR winst op 25 jaar.

Is er garantie op zonnepanelen pakketten en toebehoren?

Op al onze zonnepanelen pakketten en losse toebehoren is garantie voorzien. Dit is dezelfde garantie alsof een zonnepanelen installateur zelf een zonnepanelen installatie bij jouw thuis komt installeren.

Hebben jullie een dienst na verkoop?

Solarwinkel heeft zijn eigen dienst na verkoop op al onze verkochte goederen. Zo ben je zeker dat je vlot en snel geholpen zult worden indien dat nodig mocht zijn.

Wat zijn de verzendkosten?

Een overzicht van onze verzendkosten vind je hier..

Kunnen jullie de zonnepanelen installatie opstarten?

Zeker, geen probleem, alle info over het opstarten van zonnepanelen installaties vind je hier..

Welk zonnepanelen pakket heb ik nodig?

1. Bepaal je jaarlijks stroomverbruik

Op de jaarlijkse afrekening van uw energieleverancier vindt u terug hoeveel kWh u jaarlijks verbruikt. Stel we verbruiken 3500kWh per jaar.

2. Hoeveel wil je zelf opwekken?

Daarna bepaalt u het percentage dat u zelf wil opwekken. Wil je slechts 50% zelf opwekken of wil je 100% zelf alles opwekken? Stel dat we alles zelf willen opwekken dan moet onze installatie

3 . Berekenen totaalvermogen van het pakket

Energieverbruik wordt gerekend in kWh en zonnepanelen werken met Wp, dus dit moet omgerekend worden:

Jaarlijks verbruik / 0.85 opbrengstfactor = aantal Wp

In ons voorbeeld: 3500kWh / 0.85 = 4117Wp

We hebben dus een zonnepanelen pakket nodig dat +-4117Wp kan opwekken. In onze webshop kan je nu een zonnepanelen pakket selecteren dat hieraan voldoet, bvb het mono 300W 14 panelen 4200Wp pakket.

Hou rekening met het aantal panelen dat je kan leggen op je dak.

In ons voorbeeld kozen we voor 14 mono 300W panelen, dan hebben we per paneel 1.63m2 nodig en dus alle panelen samen hebben een oppervlakte van 1.63m2 x 24 = 39.12m2 nodig. Er wordt tevens aangeraden om 50cm van de boord van je dak te blijven.

Het legplan van onze zonnepanelen pakketten

Al onze zonnepanelen pakketten op de webshop zijn standaard voorzien om op plat dak of hellend dak te leggen op 2 rijen. Indien je een zonnepanelen pakket wil dat op meer dan 2 rijen gelegd kan worden, gelieve dan contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder met een pakket dat past op jouw dak.

Voorstelling montage zonnepanelen pakket op een hellend dak

Onze zonnepanelen pakketten voor een hellend dak zijn standaard voorzien van een portrait opstelling in 2 rijen zoals afgebeeld in bovenstaande tekening.

Voorstelling montage zonnepanelen pakket op een plat dak

Onze zonnepanelen pakketten voor een plat dak zijn standaard voorzien van een opstelling met landscape zonnepanelen in 1 richting en in 2 rijen zoals afgebeeld in bovenstaande tekening.

Voorstelling montage zonnepanelen pakket op een hellend dak met zonnepanelen in landscape richting

Onze zonnepanelen pakketten zijn niet voorzien voor landscape richting op hellend dak. Aarzel niet om ons te contacteren indien je je zonnepanelen in landscape richting wil leggen, we helpen je graag verder met een zonnepanelen pakket op maat.

Voorstelling montage zonnepanelen pakket op een plat dak met zonnepanelen in oost/west richting

Onze zonnepanelen pakketten zijn niet voorzien voor oost/west richting op plat dak. Aarzel niet om ons te contacteren indien je je zonnepanelen in oost/west richting wil leggen, we helpen je graag verder met een zonnepanelen pakket op maat.

Voorstelling montage zonnepanelen met montagerail in driehoekconstructie

Met onze montagerails kan je een driehoekconstructie maken waarop je je zonnepanelen kan monteren in portret. De montagerail voor zonnepanelen kan je hier terugvinden in onze webshop.

zonnepanelen en toebehoren

Uw zonnepanelen pakket zelf samen stellen

Op onze webshop kan je zonnepanelen als los onderdeel kopen alsook omvormers, montagematerialen, optimizers, eindklemmen, tussenklemmen, solarkabels, bouten, moeren etc. Op die manier kan je zelf je pakket samen stellen volgens eigen behoeften. Eenmaal thuis geleverd of afgehaald kan je meteen aan de slag.

Klik hier voor onze zonnepanelen, toebehoren en montagematerialen.

Losse zonnepanelen onderdelen kopen

Bij solarwinkel kan je ook gewoon losse onderdelen apart kopen, zoals enkel een zonnepaneel, omvormer of montagerail. In een paar klikken toegevoegd in je winkelmand, betaald en thuis afgeleverd.