Beste klanten,

Omwille van leveringsproblemen bij bepaalde producten kunnen de levertermijnen langer dan verwacht uitlopen

en bepaalde producten voorlopig niet meer besteld worden.

 Lees hier onze klantervaringen

Solarwinkel, de online shop voor zonnepanelen pakketten en toebehoren

Solarwinkel is een Belgisch bedrijf met honderden tevreden klanten en jaren ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. Wij gebruiken enkel kwalitatieve panelen en onderdelen met een hoog rendement, een lange levensduur en een sluitende garantie. Onze sterke technische know-how maken van uw project een succes.

Wij verkopen zonnepanelen pakketten die voorzien zijn van alle nodige onderdelen om jouw eigen zonnepanelen installatie te voorzien. Maar ook verkopen wij aparte zonnepanelen en toebehoren zoals omvormers, optimizers en allerhande montagemateriaal voor jouw eigen zonnepanelen installatie.

Mocht je graag jouw eigen pakket op maat willen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Sterke prijzen

Zonnepanelen pakketten en toebehoren van uitstekende kwaliteit en dit aan scherpe prijzen én sterke garanties!

RESCert gecertificeerd

Solarwinkel heeft het RESCert certificaat van bekwaamheid. Lees meer.

Ervaring en know-how

Onze jarenlange ervaring en sterke technische know-how stellen ons in staat om de beste zonnepanelen pakketten en toebehoren samen te stellen.

Reeds meer dan 1000 installaties in Vlaanderen

Solarwinkel heeft al meer dan 1000 realisaties in Vlaanderen. De resultaten van de geplaatste installaties zijn verbluffend. Dit door de keuze van de panelen en gebruikte materialen.

Eigen dienst na verkoop

Solarwinkel heeft al een eigen dienst na verkoop op al onze verkochte goederen. Zo bent u zeker van een vlotte en snelle hulp wanneer dat mocht nodig zijn.

Solarwinkel start uw zelf geplaatste zonnepanelen installatie op

Indien gewenst kan u, mits meerprijs, de opstart door Solarwinkel laten uitvoeren. Een eigen technieker komt langs en zorgt er voor dat alles correct wordt opgestart en op het internet en elektriciteitsnet wordt aangesloten. Meer info hier.