NIEUW: BETALEN BIJ AFLEVERING EN OPSTARTEN VAN UW INSTALLATIE DOOR SOLARWINKEL

Solarwinkel

De online webshop voor zonnepanelen pakketten en toebehoren met sterke garanties en scherpe prijzen

icon
Sterke garanties
Al onze artikelen zijn van degelijke kwaliteit met sterke garanties, wij werken enkel met degelijke en betrouwbare merken
icon
Gratis verzending
Gratis verzending voor bestellingen tot 30kg en 70EUR voor bestellingen meer dan 30kg, lees meer
icon
Veilig betalen
Veilig online betalen via overschrijving of bancontact/misterCash of betalen met cash of bankkaart bij aflevering, lees meer
icon
Wij starten uw installatie op
U plaatst zelf 1 van onze zonnepanelen pakketten en wij voorzien mits meerprijs de volledige opstart, lees meer
icon
Eigen dienst na verkoop
Eigen dienst na verkoop op al onze verkochte goederen
 

Kies uw type paneel

Kies het gewenste type paneel en dan kan je meer info van dat paneel opvragen, de pakketten bekijken of een vrijblijvende offerte aanvragen voor een pakket op maat.

 

Nieuwste producten

€ 1.592,00

De nieuwe Huawei 3-fase 8,8kW omvormer is het hart van het Huawei Smart Energy Center. Dankzij de geïntegreerde batterij interface kan er in de toekomst een batterij op aangesloten worden zonder extra toevoegingen of compatibiliteitskosten. De optionele Huawei Smart Meter is verbonden via de geïntegreerde RS485-interface en biedt informatie over het huisverbruik. Zo kan de omvormer ook een dynamische vermogensreductie implementeren. De WLAN-dongle wordt meegeleverd en verzendt de gegevens naar het gratis Huawei-portaal. Met zijn compacte afmetingen en een laag gewicht van slechts 17 kg is een eenvoudige en snelle installatie mogelijk.

€ 1.343,00

De nieuwe Huawei 3-fase 6,6kW omvormer is het hart van het Huawei Smart Energy Center. Dankzij de geïntegreerde batterij interface kan er in de toekomst een batterij op aangesloten worden zonder extra toevoegingen of compatibiliteitskosten. De optionele Huawei Smart Meter is verbonden via de geïntegreerde RS485-interface en biedt informatie over het huisverbruik. Zo kan de omvormer ook een dynamische vermogensreductie implementeren. De WLAN-dongle wordt meegeleverd en verzendt de gegevens naar het gratis Huawei-portaal. Met zijn compacte afmetingen en een laag gewicht van slechts 17 kg is een eenvoudige en snelle installatie mogelijk.

€ 1.201,00

De nieuwe Huawei 3-fase 5,5kW omvormer is het hart van het Huawei Smart Energy Center. Dankzij de geïntegreerde batterij interface kan er in de toekomst een batterij op aangesloten worden zonder extra toevoegingen of compatibiliteitskosten. De optionele Huawei Smart Meter is verbonden via de geïntegreerde RS485-interface en biedt informatie over het huisverbruik. Zo kan de omvormer ook een dynamische vermogensreductie implementeren. De WLAN-dongle wordt meegeleverd en verzendt de gegevens naar het gratis Huawei-portaal. Met zijn compacte afmetingen en een laag gewicht van slechts 17 kg is een eenvoudige en snelle installatie mogelijk.

€ 1.137,00

De nieuwe Huawei 3-fase 4,4kW omvormer is het hart van het Huawei Smart Energy Center. Dankzij de geïntegreerde batterij interface kan er in de toekomst een batterij op aangesloten worden zonder extra toevoegingen of compatibiliteitskosten. De optionele Huawei Smart Meter is verbonden via de geïntegreerde RS485-interface en biedt informatie over het huisverbruik. Zo kan de omvormer ook een dynamische vermogensreductie implementeren. De WLAN-dongle wordt meegeleverd en verzendt de gegevens naar het gratis Huawei-portaal. Met zijn compacte afmetingen en een laag gewicht van slechts 17 kg is een eenvoudige en snelle installatie mogelijk.

 

Zonnepanelen pakketten

 
 

Zonnepanelen en toebehoren